پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

رایزنی طالبان با ایران برای بازگشت مهاجران

رایزنی طالبان با ایران برای بازگشت مهاجران معاون وزیر مهاجرین افغانستان گفت: وزارت مهاجرین افغانستان برای انسجام بیشتر خانواده‌های آواره داخلی و مهاجران مستقر در کشورهای همسایه، با برنامه‌ریزی در این زمینه تلاش دارد ضمن اسکان مجدد این افراد، آنها را به مناطق اصلی خود بازگرداند. 
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر خشکسالی و نبود امنیت مناسب در دولت گذشته افغانستان بخصوص در مناطق غربی سبب آوارگی هزاران خانواده شده بود، اما به دنبال تحولات اخیر، طالبان تلاش دارد تا با جذب کمک‌های خارجی ضمن کمک رسانی به این افراد، این آوارگان را به ولایات‌ خود بازگرداند.

به این منظور، اخیرا معاون وزیر مهاجران طالبان در سفری با هدف بررسی وضعیت خانوادگان و بازدید از مرز اسلام قلعه به هرات سفر کرده است.

«محمد ارسلاح خروتی» معاون وزیر مهاجرین افغانستان در گفت‌وگو با خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس گفت: وزارت مهاجرین افغانستان برای انسجام بیشتر خانواده‌های آواره داخلی و مهاجران مستقر در کشورهای همسایه، با برنامه‌ریزی در این زمینه تلاش دارد ضمن اسکان مجدد این افراد، آنها را به مناطق اصلی خود بازگرداند. 

 

 

وی ادامه داد: پس از تجاوز روسیه و آمریکا در افغانستان مشکلات زیادی برای شهروندان ایجاد شد که میلیون‌ها نفر یا در افغانستان آواره شدند و یا به کشورهای پاکستان و ایران مهاجر شدند، اما پس از روی کارآمدن طالبان در طول چند ماه گذشته وزارت مهاجرین توانسته تا نزدیک به هفتصد هزار خانواده را پس از کمک‌رسانی به مناطق اصلیشان اسکان دهد.

خروتی همچنین گفت: یکی از برنامه‌های مهم وزارت مهاجرین در کنار اسکان مجدد خانواده‌های آواره داخلی، رسیدگی به وضعیت مهاجرین افغان در کشورهای همسایه بوده که در این راستا مذاکراتی با مقامات ایرانی انجام شده و قرار است برای بازگشت این مهاجران تسهیلاتی فراهم شود.

معاون وزیر مهاجرین افغانستان خاطرنشان کرد: با توجه به ممنوعیت خروج غیرقانون از افغانستان، تنها بیماران و تجار می‌توانند به خارج از کشور سفر کنند.

وی تصریح کرد: مسؤولان طالبان با مقام‌های ایرانی برای انتقال زندانیان افغان که در زندان‌های ایران هستند نیز مذاکراتی داشته و خواستار تحویل این افراد به مقامات افغانستان شده است. 

 

 

با سفر هیئت بلند رتبه وزارت مهاجرین به هرات نهاد خیریه زمانی پس از امضا تفاهم نامه­ای با مسوولان طالبان 5 میلیون دلار کمک‌های مورد نیاز را به این وزارت تحویل داد و قراراست تا به زودی این کمک‌ها به خانواده‌های تحویل داده شود. 

فرهاد صافی مسوول هماهنگی بنیاد زمانی بیان داشت: لباس، جوراب، کفش و پتو از کمک‌هایی است که از سوی بنیاد زمانی به تازگی از آمریکا به هرات رسیده و قرار است تا این کالاها بیشتر به ولایت‌هایی داده شود که افراد نیازمند و آسیب‌پذیر در آن شناسایی شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار